Şaraphane, şarap yapım sürecini takip ederek üzümlerden çeşitli şaraplar üretir. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile birlikte Loch Manor, Levent Şirketler Grubu'nun bir üyesidir.
Şarap yapma süreci, meyvenin fermantasyonunu ve ayrıca meyve suyunun harmanlanmasını ve yaşlanmasını içerir. Üzümler Levent Şirketler Grubu'na ait üzüm bağlarındandır. Şaraphanede ayrıca müşterilerin satın almadan önce şarapları tadabilecekleri şarap tadımı odaları da bulunuyor. Şaraphane mimarisi ve makineleri çok çeşitlidir ve yüksek teknoloji ile Kıbrıs'taki en iyi şaraplardan birini üretmek için kullanılmaktadır. Yüksek bilinç ve çevre yönetimine olan inancın bir sonucu olarak, tüm mülkler, sürdürülebilir şarap yapımına ve insanları ve çevreyi dikkate alan çalışma yöntemleri geliştirmeye kalıcı bir bağlılığı paylaşır. Bu yaklaşım, benzersiz, kaliteli şaraplar sunarak her mülkün bireyselliğini sergilemeyi sağlar.

ŞARAPÇILIKTAN NASIL FAYDALANACAKSINIZ?
Şunları öğreneceksiniz:

  • Şarap tadımının ince ve zarif doğası.
  • İş yükünü azaltan ve sonuçta daha fazla verimlilik sağlayan ileri teknoloji şarap yapma makineleri.
  • Üzüm toplama aşamasından şişeleme aşamasına kadar adım adım şarap yapım süreci.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

  • Turizm İşletmeciliği öğrencileri
  • Bitkisel Üretim ve Teknolojileri öğrencileri
  • İşletme öğrencileri
  • Pazarlama Yönetimi öğrencileri
  • İlgilenen diğer UKÜ öğrencileri

Başvur