İnsan Kaynakları

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü, sürekli gelişen ve büyüyen üniversitemize, hedefleri ve kurumsal stratejik misyonuna ulaşabilmesi için mevcut kaliteli işgücüne, alanında uzman, işe uygun, yönetsel ve akademik insan gücü alımını gerçekleştirir. İnsan gücünün üniversite bünyesinde çalışan memnuniyetini yüksek tutmasına imkân sağlamak amacı ile her türlü çağdaş insan kaynakları uygulamasını yürütür.

Sağladıkları Hizmetler

Çalışanların verimini, buna bağlı olarak motivasyonu yükseltecek ortamın yaratılması ve bu ortamın korunup geliştirilmesi için yönetsel personelin hizmet içi eğitim programlarının planlanması ve eğitim planının hazırlanması; bu doğrultuda personelin eğitim ihtiyacının belirlenerek gerekli eğitimlerin alınmasını sağlar.

human resources

Çalışma Alanları

Üniversiteye gelen başvuruların değerlendirilmesi ve arşivlenmesi işlevlerine paralel olarak, üniversitenin akademik ve yönetsel personel ihtiyacı doğrultusunda münhale çıkar. İstihdam yönetmeliğine bağlı olarak mülakat düzenler ve istihdamı sağlar. Personelinin özlük işleri, sözleşme, muhaceret, izin, rapor veya ücretsiz izin taleplerini değerlendirir ve takibini yürütür.

İş Başvurusu

Tüm akademik ve idari birimlerin stratejik iş ortağı olan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi İnsan Kaynakları, nitelikli insan kaynağını çekmek için kurumun prensiplerine uygun tüm işe alım süreçlerinde öncü olarak hizmet vermektedir. Akademik ve İdari iş başvuruları başvuru sistemi üzerinden kabul edilmektedir. İK başvuru sisteminde bulunan başvuru formunu doldurarak açık bir pozisyona başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yaparken lütfen ‘Açık Pozisyonlar’ kısmında başvuru yapmak istediğiniz pozisyonu seçin.

Başvuru yapmak için tıklayınız
insan kaynakları başvuru

Açık Pozisyonlar

Ağ Uzmanı

-Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
-Programlama konusunda bilgi, tercihen tecrübe,
-Kablolu ve kablosuz veri ağları, internet, TCP/IP, yönlendirici ve anahtarlama cihazları konularında tecrübe,
-Windows ve Linux işletim sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konularında tecrübe,
-Ağ güvenliği ve güvenlik duvarı konularında bilgi, tercihen tecrübe,
-Teknik literatürü takip edecek seviyede İngilizce,
-Takım çalışmasına yatkınlık, analitik düşünme ve problem çözme becerisi,
-Askerlik görevinin tamamlanmış olması (Erkek adaylar için).

Otomasyon Uzmanı

-Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
-Teknik literatürü takip edecek seviyede İngilizce,
-Akıllı bina kontrol, yangın, iklimlendirme, TV Yayını, güvenlik kamerası, turnike, sıramatik vb. otomasyon sistemlerinin en az ikisinde tecrübe,
-Takım çalışmasına yatkınlık, analitik düşünme ve problem çözme becerisi,
-Askerlik görevinin tamamlanmış olması (Erkek adaylar için).

İnsan Kaynakları Müdürlüğü
Rektörlük