İnsan Kaynakları

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü, sürekli gelişen ve büyüyen üniversitemize, hedefleri ve kurumsal stratejik misyonuna ulaşabilmesi için mevcut kaliteli işgücüne sahip, alanında uzman, işe uygun, yönetsel ve akademik insan gücü alımını gerçekleştirir. İnsan gücünün üniversite bünyesinde çalışan memnuniyetini yüksek tutmasına imkân sağlamak amacı ile her türlü çağdaş insan kaynakları uygulamasını yürütür.

Sağladıkları Hizmetler

Çalışanların verimini, buna bağlı olarak motivasyonu yükseltecek ortamın yaratılması ve bu ortamın korunup geliştirilmesi için yönetsel personelin hizmet içi eğitim programlarının planlanması ve eğitim planının hazırlanması; bu doğrultuda personelin eğitim ihtiyacının belirlenerek gerekli eğitimlerin alınmasını sağlar.

human resources

Çalışma Alanları

Üniversiteye gelen başvuruların değerlendirilmesi ve arşivlenmesi işlevlerine paralel olarak, üniversitenin akademik ve yönetsel personel ihtiyacı doğrultusunda münhale çıkar. İstihdam yönetmeliğine bağlı olarak mülakat düzenler ve istihdam sağlar. Personelinin özlük işleri, sözleşme, muhaceret, izin, rapor veya ücretsiz izin taleplerini değerlendirir ve takibini yürütür.

İş Başvurusu

Akademik ve İdari iş başvuruları başvuru sistemi üzerinden kabul edilir. İK başvuru sisteminde bulunan başvuru formunu doldurarak açık bir pozisyona başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yaparken lütfen ‘Açık Pozisyonlar’ kısmında başvuru yapmak istediğiniz pozisyonu seçin.

Başvurmak için tıklayınız
insan kaynakları başvuru

Açık Pozisyonlar

Yazılım Uzmanı

-PHP ve Laravel Framework yazılım tecrübeli,
-Tercihen Linux işletim sistemi ve Apache web server tecrübeli,
-Git versiyon kontrol sistemi konusunda tecrübeli,
-MySQL veritabanı konularında tecrübeli,
-Teknik literatürü takip edecek seviyede İngilizce bilen,
-Takım çalışmasına yatkın, analitik düşünme ve problem çözme becerisine sahip,
-Erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olması gerekir.

Ağ Uzmanı

-Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
-Programlama konusunda bilgi, tercihen tecrübe,
-Kablolu ve kablosuz veri ağları, internet, TCP/IP, yönlendirici ve anahtarlama cihazları konularında tecrübe,
-Windows ve Linux işletim sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konularında tecrübe,
-Ağ güvenliği ve güvenlik duvarı konularında bilgi, tercihen tecrübe,
-Teknik literatürü takip edecek seviyede İngilizce,
-Takım çalışmasına yatkınlık, analitik düşünme ve problem çözme becerisi,
-Askerlik görevinin tamamlanmış olması (Erkek adaylar için).

Otomasyon Uzmanı

-Teknik literatürü takip edecek seviyede İngilizce,
-Akıllı bina kontrol, yangın, iklimlendirme, TV Yayını, güvenlik kamerası, turnike, sıramatik vb. otomasyon sistemlerinin en az ikisinde tecrübe,
-Takım çalışmasına yatkınlık, analitik düşünme ve problem çözme becerisi,
-Askerlik görevinin tamamlanmış olması (Erkek adaylar için).

Teknik Destek Uzmanı

-Microsoft İşletim Sistemlerinde tecrübeli,
-Bilgisayar donanımları konusunda bilgi sahibi
-Teknik literatürü takip edecek seviyede İngilizce bilen,
-Takım çalışmasına yatkın, analitik düşünme ve problem çözme becerisine sahip,
-Erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olması gerekir.

İnsan Kaynakları Müdürlüğü
Rektörlük