23-24 Güz Dönemi Mezuniyet Töreni Bilgilendirme

1 Şubat 2024, Perşembe, Çevik Uraz Merkezi Konferans Salonu
1. Oturum: Saat: 10:00
Açılış Konuşmaları
Lisansüstü Eğitim- Öğretim ve Araştırma Enstitüsü mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi
Eğitim Fakültesi mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi
Fen Edebiyat Fakültesi mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi
Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi

2. Oturum: Saat: 14:00
Açılış Konuşmaları
Mühendislik Fakültesi mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi
Meslek Yüksekokulu mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi

2.Gün: 2 Şubat 2024, Cuma, Çevik Uraz Merkezi Konferans Salonu
1. Oturum: Saat: 10:00
Açılış Konuşmaları
Eczacılık Fakültesi mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi
Sağlık Bilimleri Fakültesi mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi
Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi
Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi

2. Oturum: Saat: 14:00
Açılış Konuşmaları
Hukuk Fakültesi mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi
İletişim Fakültesi mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi
Adalet Meslek Yüksekokulu mezunlarına tebrik belgelerinin takdimi

Diğer Önemli Bilgiler
2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Mezuniyet törenine 2023-2024 Akademik Yılı Güz dönemi mezunları katılabileceklerdir.

Törenler üniversitemiz resmi Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacaktır.

Mezuniyet Yıllığı Fotoğraf Çekimi
Mezuniyet yıllığımızda cübbeli fotoğrafınızın yer alması için 25 Ocak- 2 Şubat 2024 tarihleri arasında Çevik Uraz Merkezi’nde bulunan CU109 numaralı sınıfta 09:00’dan 16:00’a kadar fotoğraf çekimleri yapılacaktır. Çekim yaptırmayan öğrencilerin fotoğrafları yıllıkta yer almayacaktır.

Mezuniyet Törenine Kayıt ve Cübbe Dağıtımı
Mezuniyet törenine kayıt için mezun durumdaki öğrencilerimize SIS üzerinden törene katılımları sorulacaktır. Katılacağını belirten öğrencilerimizin Çevik Uraz Merkezinde bulunan CU107 numaralı sınıftan cübbenin teslim alınması ile birlikte kayıtları kesinleşecektir. Cübbesi olan öğrencilerin de önce SIS üzerinden ardından ilgili sınıfa gidip kayıt işlemini kesinleştirmesi gerekmektedir.
Cübbe almak isteyen öğrenciler 25 Ocak-2 Şubat 2024 tarihleri 09:00-16:00 saatleri arasında sınıfa dekontları ile birlikte (Novabank Cübbe Hesabı: 10-116-160010; 1800 TL) müracaat edebilirler. Dekontlarda Öğrenci adı, soyadı ve öğrenci numarası mutlaka yazılı olmalıdır (Banka çalışma saatleri: 08:30-16:00). Mezuniyet kıyafetinin (kep ve cübbe) giyilmesi mezuniyet törenine katılacak olan tüm öğrenciler için zorunludur.
Törene katılan öğrenciler kep ve cübbelerini 25 Ocak-9 Şubat 2024 tarihlerinde 09:00-16:00 saatleri arasında Çevik Uraz Merkezinde bulunan CU107 numaralı sınıfa teslim etmeleri halinde ödenen ücretin 1500 TL’sini geri alacaklardır.

Diplomaların Dağıtılması
Mezuniyet töreninde diplomalar dağıtılmayacağı için mezunlarımız 11 Mart 2024 tarihinden itibaren Öğrenci Hizmetleri Binasından diplomalarını teslim alabilecekler ya da adreslerine postalanmasını isteyebileceklerdir.

Not: Mezun olacak öğrenciler fakülteleri için belirlenen tören saatinden en az 1 saat önce Çevik Uraz Merkezi ile Bilim ve Teknoloji Merkezi arasındaki çim alanda hazır bulunmaları gerekir. Başka bir fakültenin saatinde katılım göstermelerine izin verilemeyecektir.