UKÜ - Dün, Bugün, Yarın

YÖNETİM

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Rektörlük tarafından yönetilmektedir. Rektörlük üniversiteye öncülük eder, üniversiteyi temsil eder ve üniversite üyelerinin işbirliğini koordine eder. Rektörlük, Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreter'den oluşur. Rektör, Rektörlük Başkanı ve sözcüsüdür.

about-leadership

TARİHÇE

1997 yılında 81 öğrenci ve 45 personel ile başlayan UKÜ, sadece 24 yılda 18.000 öğrenciye ve 1000'i aşkın çalışana ulaşarak olağanüstü bir büyüme göstermiştir.

about-history

MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER

Akademik mükemmellik, sürdürülebilir gelişim, sürekli yenilik ve çeşitlilik içeren bir topluluk yaratma konusunda öğrencilerimizin ömür boyu başarı elde etmeleri adına ilerlemeye kararlıyız.

İDARİ BİRİMLER

Başarılı öğrenci hizmetleri, yönetimi ve daha fazlasını yapmak ve yürütmekten sorumlu olan Yönetsel Hizmet Birimleri listesi

about-administrative-units

AKREDİTASYON VE ÜYELİKLER

Birçok uluslararası ve ulusal kurum tarafından verilen akreditasyonlar, denklik ve üyelikler hakkında daha fazla bilgi edinin.

about-accreditations-memberships