UKÜ’DE CADILAR BAYRAMI KUTLANDI

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nde, Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi tarafından Cadılar Bayramı Partisi (Halloween Party) düzenlendi.

Kampüs içerisindeki Öğrenci Merkezi’nde gerçekleştirilen Cadılar Bayramı etkinliğine katılan öğrencilerin yaratıcı makyajları ve birbirinden ilginç kostümleri yoğun ilgi gördü.

Etkinlikte Öğrenci Merkezi, Cadılar Bayramı’na özgü örümcek ağları, ilginç aydınlatmalar ve çok sayıda ürkütücü dekorasyon malzemesi ile süslendi. Öğrenciler kurulan makyaj standında kostümlerine uygun makyaj yaptırdı.

“Halloween Party” etkinlikleri UKÜ Dans Kulübü’nün gösterisiyle başladı. Dans gösterisinden sonra DJ performansı eşliğinde eğlenen öğrenciler bir taraftan da Cadılar Bayramı için özel olarak hazırlanan pastanın tadına bakma fırsatı buldu.

Etkinlik sonunda UKÜ Haber Ajansı ile görüşlerini paylaşan öğrenciler, farklı kültürlere ev sahipliği yapan UKÜ’de böyle bir organizasyonda bir arada oldukları için oldukça mutlu olduklarını dile getirdi.

Tolga Karabay - Türkiye

Şu an söylenebilecek en güzel şey “UKÜ bu işi biliyor” olur. Okul açıldığından beri birçok etkinlik düzenlendi ve sıkılmaya vakit bulamadık. Çok güzel bir geceye daha tanık olduk. İyi ki buradayım.

Aheyevera Evidence - Nijerya

Herkes kendine özgü yaratıcı kostümlerle gelmiş. Çok güzel bir geceydi. DJ performansları harikaydı. Öğrencilerin keyifli bir öğretim hayatı geçirmesine önem veren UKÜ’nün  düzenlediği bu tarz etkinlikler bunu çok iyi kanıtlıyor. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Aka Gabisonia - Gürcistan

Harika bir gece oldu. Müzikler çok güzel, burada arkadaşlarla hep birlikte dans ederek eğlenmek güzel bir duygu. Farklı kıyafetler ve makyajlar da çok eğlenceli görünüyor.

Handan İyiyol - Türkiye

Üniversitemizde çok eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. Bu gece benim için farklı bir gece oldu. Dekorasyon, kostümler, makyaj hepsi harikaydı. Teşekkürler UKÜ.