Kayıt Kabul

UKÜ İLE AVRUPANIN SAYGIN ÜNİVERSİTELERİNDEN EUROPEAN UNIVERSITY BUSINESS SCHOOL İLE ÇİFT DİPLOMA ANLAŞMASI

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Avrupa’nın önde gelen yüksek öğrenim kurumlarından European University Business School ile işbirliği antlaşması imzaladı. Antlaşmaya göre UKÜ’lü öğrenciler İşletme lisans ve yüksek lisans (MBA) programlarından çift diploma alarak mezun olabilecek.

EU Business School ile yapmış olduğumuz antlaşma doğrultusunda ilgili öğrenciler ilk 3 yıllık İşletme Program eğitimlerini UKÜ bünyesinde, son yıllarını ise EU Business School Barcelona (Spain) veya Geneva, Montreux (Switzerland) kampüslerinde tamamlayabileceklerdir. İlgili öğrencilerin, en geç 3. yıl Bahar dönemi (6. dönem) başında bizlerle iletişime geçmesi gerekmektedir.

EU Business School Barcelona Kampüsü için; 1. €5,900 ilk dönem için (4. yıl ilk dönem ücreti). Bu ücreti 4. yıl ilk dönem başında EU Business School'a ödemeleri gerekmektedir.

2. €5,900 (4. yıl ikinci dönem ücreti) + €600 (Bitirme Proje ücreti) şeklinde ödemeleri gerekmektedir. Bu ücreti 4. yıl ikinci dönem başında EU Business School'a ödemeleri gerekmektedir.

EU Business School Geneva Kampüsü için;

1. CHF 13,400 ilk dönem için (4. yıl ilk dönem ücreti) 2. CHF 13,400 (4. yıl ikinci dönem ücreti) + CHF 800 (Bitirme Proje ücreti) şeklinde ödemeleri gerekmektedir.

Yukarıda belirtilmiş olan ücretlere yurt ve kitap ücretleri dahil değildir. 4. yılın EU Business School'da tamamlanması için aday öğrencilerin 2.00/4.00 ortalamaları, İngilizce TOEFL notu 80/213 veya IELTS 6.0 veya EU Internal yazılı ve sözlü sınavından geçmeleri gerekmektedir.