Kampüste Yaşam

UKÜ’DEN PROJE VE YAPIM YÖNETİMİ KONFERANSINA ÇAĞRI

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin (UKÜ) ev sahipliğinde 16-18 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan Proje ve Yapım Yönetimi Konferansı'na (PYYK) katılım çağrısı yapıldı.

Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahir Çelik, Türkiye’de daha önce 4 kez düzenlenen ve yoğun ilgi gören konferansın, bu yıl ilk defa Kuzey Kıbrıs’ta düzenleneceğini açıkladı. Prof. Dr. Tahir Çelik, 5’inci Uluslararası Proje ve Yapım Yönetimi Konferansı'nın Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşeceğini belirterek, dünyanın değişik yerlerinden davetli konuşmacıları ve yapı alanında çalışan uzmanları misafir edeceklerini kaydetti.

UKÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahir Çelik, araştırma sonuçlarını, deneyimlerini ve projelerini paylaşarak, katkı koymak isteyen herkesi konferansa davet ettiğini bildirdi. Çelik, başvuru yapmak isteyenlerin konferansla ilgili olarak detaylı bilgiyi, pcmc2018.ciu.edu.tr web adresinden temin edilebileceklerini de sözlerine ekledi.

Son güncelleme: 02-11-2018