Yabancı ve Yeni Kayıtlı Öğrencilere Muhaceret Konusunda Bilgilendirme Semineri Düzenledi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi (ÖGDM), yeni kayıtlı ve yabancı uyruklu öğrencilerine muhaceret konusunda bilgilendirme semineri düzenledi. ÖGDM Üyesi Danışman Racheal Aigbe ile Ifeoluwalayomi Wole-Osho tarafından gerçekleştirilen seminerde, öğrencilerin hangi işlemlerden sorumlu tutulacakları konusunda detaylı açıklamalarda bulunuldu.

UKÜ Çevik Uraz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde, Racheal Aigbe muhaceret işleminin nasıl yapılacağını, öğrencilerin hangi dosyaları, nerden ve nasıl almaları gerektiği konusunda yönlendirme yaparken, aynı zamanda Cyprus International University-Student Information System (CIU-SIS ) sitesinde nasıl dilekçe yazılacağı konusunda da bilgi verildi.

Yabancı ve yeni kayıtlı öğrencilerin yoğun talep gösterdiği etkinlikte, Ifeoluwalayomi Wole-Osho öğrencilere KKTC’nin posta sistemini anlatarak, yanlış yazımlar sonucu postaların Güney Kıbrıs’a gidebileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Son güncelleme: 16-03-2018