“Vodafone Dijitalleşme Trendleri” Konuşuldu

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından “Vodafone Dijitalleşme Trendleri” adlı seminer düzenlendi.

UKÜ’lü öğrenciler, dünyanın en büyük uluslararası mobil iletişim şirketlerinden biri olan Vodafone’un uzmanları ile bir araya geldi.Vodafone İnsan Kaynakların’da Kıdemli Uzman İnci Moreket Alicik, 3’üncü veya 4’üncü sınıf öğrencileri için yaz döneminde staj olanakları yaratacaklarını aktararak, bu sayede öğrencilerin çalışma hayatına büyük bir artıyla başlayacaklarının sözünü verdi. Alicik,Vodafone’da staj yapmak için telekomünikasyon sektörüne ilgi duyanve yaratıcılığa sahipöğrencileri beklediklerini aktararak, başvurularını18 Mayıs 2018 tarihine kadar yapmaları gerektiğini de kaydetti.

Vodafone Pazarlama Müdür Yardımcısı Bahadır Çiftçi, Vodafone’nun özellikle son yıllarda dijitalleşme stratejileri, sosyal medya ile dijital pazarlama alanında yürüttüğü çalışmalarhakkında bilgi verirken, pazarlama da geleneksel iletişim yöntemlerinin arka planda kaldığını kaydetti. Pazarlama’nın gelişen sosyal medya ile hayatın her noktasında bulunduğunu aktaran Bahadır Çiftçi, öğrencilere kendilerini geliştirmek için bu tür mecraları kullanmaları ve uzamanlaşmaları gerektiği tavsiyesinde bulundu.

UKÜ’nün eski mezunlarından Vodafone pazarlama biriminde görevli Uğur Eylik iseVodafone ile üniversitenin kariyer günlerinde tanışma fırsatı yakaladığını belirterek, yaklaşık iki sene önce başvuru yaptığını ve mülakat sürecinden sonra personel olarak çalıştığını aktardı.

Öğrencileri yeni çağda oluşan dijital yaklaşımlardan haberdar etmek ve küreselleşen dünyaya adapte olmalarını sağlamak için düzenlendiğini belirten Sosyal Aktiviteler Koordinatörü Naziyet Uzunboylu, ayrıca bu sayede UKÜ’lü öğrencilerin Vodafone’da staj yapma fırsatınada sahip olacaklarını kaydetti.

UKÜ Çevik Uraz Konferans Salonu’nda gerçekleştirlen etkinlik soru cevap şeklinde devam ettikten sonra teşekkür belgesinin takdimiyle son buldu.

Son güncelleme: 10-04-2018