Ünlü Şarkıcı Buray, 21. Bahar Şenlikleri Kapsamında UKÜ’de Hayranlarıyla Buluşacak

Grup Frekans ile coşan UKÜ yarın da Buray ile coşacak. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve Kuzey Kıbrıs Turkcell'in gençlik markası Gnçtrkcll Kıbrıs’ın İletişim sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan “UKÜ 21. Bahar Şenlikleri - “Yaşa, Öğren ve Paylaş / Live, Learn & Share” teması ile ünlü şarkıcı Buray’ı ağırlayacak. Buray, 10 Mayıs Cuma akşamı UKÜ Amfi Tiyatro’da sahne alacak.

Müzik kariyerine Haluk Bilginer, Gökhan Tepe, Soner Arıca, Berksan, İzel gibi pek çok sanatçıyla gitarist olarak başlayan  Buray, Kıbrıs’ta birçok sanatçının albümünde aranjörlük yaptı. Avustralya‘da tanıştığı söz yazarı ve besteci Gözde Ançel ile birçok şarkıya imza atan başarılı şarkıcı, başta Ferhat Göçer‘in “Unutmuş Çoktan” şarkısı olmak üzere; Ömür Gedik ve Selim Gülgören gibi sanatçılara da çeşitli besteler yaptı.

Buray, 2015’te çıkardığı “İstersen” şarkısıyla popüler olmuş, daha sonrasında ise “Sen Sevda Mısın”, “Kimsenin Suçu Yok” ve “Aşk mı Lazım” adlı şarkılarıyla kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde çıkarak, başarısını kanıtladı.

21. Bahar Festivali kapsamında Buray’ın yanı sıra Grup Frekans, Simge Sağın ve Otilia da Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde öğrenciler ve halkla buluşacaklar.

Baharın gelişini kutlamak ve öğrencilere final sınavları öncesinde motivasyon vermek amacıyla organize edilen 21. Bahar Şenlikleri, 07-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında UKÜ Kampüsü’nde gerçekleşecek. Festival kapsamında yer alacak tüm konser ve etkinlikler, halkımıza açık ve ücretsiz olacak.

Son güncelleme: 09-05-2019