Ünlü Nijeryalı Sanatçı Sinach UKÜ Öğrencileriyle Buluştu

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Uluslararsı Merkez tarafından öğrencilerin kişisel gelişimleri açısından hayallerini gerçekleştirmelerine yönelik mentorlük semineri düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Halil Nadiri ile biraraya gelen Nijeryalı ünlü sanatçı ve aynı zamanda Mentorlük yapan Sinach söyleşiden önce UKÜ’nün faaliyetleri ve hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Prof. Dr. Nadiri, Kuzey Kıbrıs Üniversiteleri içerisinde Nijeryalı ünlü sanatçı Sinach’ı ilk kez UKÜ’nün ağırladığını ve bundan dolayı çok memnun olduklarını belirtti. UKÜ’de uluslararası bir ortamın var olduğuna dikkat çeken Nadiri, özellikle Kuzey Kıbrıs Üniversiteleri arasında Nijeryalı öğrencilerin çoğunun UKÜ’de öğrenim gördüğünü kaydetti.

Üniversitedeki kültür çeşitliliğinden dolayı ünlü sanatçının şarkılarını dinleme şansı yakaladığını da aktaran Nadiri, ayrıca sanatçıyı başarılı bir kariyere sahip olmasından dolayı tebrik etti.

Kuzey Kıbrıs’ı çok beğendiğini ifade eden Sinach ise Kıbrıs’ın tam bir tatil adası, UKÜ’nün ise son derece donanımlı ve kaliteli bir üniversite olduğunu aktardı.

UKÜ Çevik Uraz Merkezi Konferans Salonu’nda öğrencilerle biraraya gelen ünlü sanatçı Sinach, öğrencilere kişisel gelişim açısından motive edici mesajlar vererek, seslendirdiği şarkılarlada tüm katılımcılara eğlenceli ve hoş dakikalar yaşattı.

Sinach Kimdir?

Nijeryalı sanatçı Sinach, Port Harcourt Üniversitesi’nde Fizik eğitimi almıştır. Vokalistlik, şarkıcılık ve söz yazarlığı yapan sanatçı, amacının şarkılarıyla insanlara ilham vermek olduğuna inanıyor. Kariyeri süresince 200’ün üzerinde şarkıya imza atan Sinach, “The African Achievers' Award for Global Excellence” ve “The Western Africa Artist Of The Year” ödülleri de dahil olmak üzere birçok ödülün sahibidir.

Son güncelleme: 08-02-2019