Ünlü Kişisel Dönüşüm Uzmanı Aret Vartanyan Konuk Edilecek

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) 3. Kariyer Günleri ve Fuar etkinliği kapsamında Türkiye’nin ünlü kişisel dönüşüm uzmanı ve yazarı Aret Vartanyan’ı konuk edecek. UKÜ Çevik Uraz Merkezi Konferans Salonu’nda, 2 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek ‘Kariyer Planını Belirleme’ adlı etkinlik saat 09:50’debaşlayacak.

UKÜ Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Merkezi (MİKAM) tarafından 2-4 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan “3. Kariyer Günleri ve Fuarı” etkinliğinde, UKÜ’lü öğrenciler birbirinden değerli konuşmacı, akademisyen, sanatçı ve iş hayatının önder gelen isimleri ile buluşma şansı elde edecek.

Aret Vartanyan Kimdir?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra burslu olarak Oxford Üniversitesi’nde Teoloji okudu ve Batı Felsefesi üzerine çalışmalar yaptı.

İletişim danışmanı olarak 13 yıl çalıştıktan sonra ilk kitabını 2008 yılında yayımladı. Aynı yıl bugün yüzbinlerce katılımcıya ulaşan Yaşam Atölyesi’ni kurdu.

Yaşam Atölyesi ve AVCT çatısı altında çalışmalarını sürdüren Vartanyan, her yıl atölye çalışmaları dışında Türkiye’nin dört bir yanında üniversitelerde, şirketlerde ve açık konferanslarda yaklaşımlarını paylaşıyor.

2013 yılında davet edildiği uluslararası kongre, konferans ve çalışmaların ardından kitapları yabancı dillere çevrilmekte olan Vartanyan, 2014 yılında atölye çalışmalarını ağırlıklı olarak yurtdışına taşıyor.

Son güncelleme: 09-05-2018