ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ SENATOSU’NUN FECİ TRAFİK KAZASI İLE İLGİLİ BİLDİRİSİ

29 Kasım’da Lefkoşa-Girne dağ yolu maden ocakları civarında meydana gelen feci kazada iki çocuğumuz ve servis sürücüsü maalesef hayatlarını yitirmiş beş çocuğumuz da çeşitli şekillerde yaralanmıştır. Hayatlarının baharında aramızdan ayrılan çocuklarımıza rahmet; aile ve yakınlarına sabır; yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

Her geçen yıl artan oranlarda yaşadığımız trafik kazalarındaki can ve mal kayıplarının önlenmesi için tüm yetkili ve sorumluları bir kez daha ve en hızlı biçimde çözümleyici girişimlerde bulunmaya davet eder, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi olarak sahip olduğumuz akademik birikimimizle ilgili konulara destek vermeye hazır olduğumuzu belirtiriz.