UKÜSEM’İN YENİ AKADEMİK YILDA DA KURSLARI SÜRECEK

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (UKÜSEM) düzenlediği eğitim programlarıyla tüm alanlarda kamuya, özel sektöre ve topluma hizmet vermeyi sürdürüyor.

2016-2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde açtığı kursları başarıyla tamamlayan UKÜSEM, 2017-2018 Güz Dönemi’nde de çeşitli alanlarda eğitim programlarını başlatıyor.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Adalıer, 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde, dönemlik kursların da yer aldığını belirtti. Adalıer,  İngilizce, Fransızca, Yunanca, İspanyolca, Osmanlıca, Uygulamalı Ağ Güvenliği, SPSS, ve ideCAD sertifika programlarının açılacağını kaydetti.

Doç. Dr. Adalıer, yeni açılacak sertifika programlarının yanı sıra dönem içerisinde de kısa süreli sertifika programlarının yer alacağını açıkladı.

Doç. Dr. Ahmet Adalıer, UKÜSEM’in deneyimli eğitim kadrosu ile ülke kalkınmasında da üzerlerine düşen görevi başarıyla sürdürdüklerini ifade etti. Düzenlenen sertifika programları ile toplumun sürekli eğitim ihtiyaçlarının karşılandığını dile getiren Adalıer, birlikte bireylerin değişen dünya koşullarına da adapte olabilmeleri için destek olacaklarını söyledi. Ahmet Adalıer, ayrıca bireylerin başarıya ulaşmalarına da katkı sağlayabileceklerini kaydetti.

Müdür Doç. Dr. Ahmet Adalıer, UKÜSEM tarafından sunulan hizmetlerin, bireylerin kariyer ve kişisel gelişimlerini de destekleyen öğrenme seçeneklerinin olduğunu aktardı.