UKÜSEM Osmanlıca Dil Kursu Eğitimi Tamamlandı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (UKÜSEM) ve Hayrât Vakfı işbirliğinde gerçekleştirilen “Osmanlıca Kolay Metinler I” dil eğitimi kursu tamamlandı.

Hayrât Vakfı Kıbrıs Temsilcisi Vahap Gültekin tarafından yürütülen Osmanlıca dil eğitimi iki aylık süre sonunda tamamlanarak, öğrencilere sertifikaları verildi. Sertifika töreninde, katılımcılara UKÜSEM Müdürü Doç. Dr. Ahmet Adalıer ve Vahap Gültekin tarafından “Başarı Belgeleri” takdim edildi.

Belge dağıtım töreninde konuşan kurs eğitmeni Vahap Gültekin, Osmanlıca dilinin ve arşivinin zenginliğine ve önemine dikkat çekerek, ilerleyen günlerde de UKÜSEM’in “Osmanlıca Kolay Metinler I ve II” kurs eğitimlerine  devam edeceğini bildirdi.

UKÜSEM Müdürü Doç. Dr. Ahmet Adalıer, sürekli eğitimin ülke ve toplumun gelişimindeki önemini vurgularken, üniversitenin kamu çalışanlarına, özel sektöre ve öğrencilere yönelik, gerek kişisel gelişim odaklı gerekse kariyer geliştirici çeşitli eğitim programlarına devam edecekleri bilgisini verdi.

Son güncelleme: 20-03-2018