UKÜ’nün Ev Sahipliğinde Liselerarası Voleybol Şampiyonluk Kupası Sahiplerini Buldu

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) CIU Arena’nın ev sahipliğinde, Liselerarası Voleybol Genç (Kız-Erkek) yarıfinal ve final maçları yapıldı. Final maçında, hem genç kızlar hem de genç erkekler kategorisinde Namık Kemal Lisesi (NKL) şampiyonluğu elde etti.

KKTC Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından organize edilen liseler arası Voleybol yarıfinal ve final maçları çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Genç kızlar kategorisinde oynayan Namık Kemal Lisesi, Gazimağusa Türk Maarif Koleji’ni 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Genç erkekler kategorisinde de yine Namık Kemal Lisesi, Erenköy Lisesi’ni 3-1’lik farkla yenerek, kupanın sahibi oldu. Genç kız ve genç erkekler kategorisinde zafer kazanan Namık Kemal Lisesi kupalarını, Okul Müdürleri İlknur Şeni’den aldı.

CIU Arena Spor Koordinatörü Tarkan Kayaş, CIU Arena’da çok çekişmeli maçlar oynandığını kaydederek, seyircisi bol, heyecanlı müsabakalar yaşandığını belirtti. Yarıfinal ve final maçlarının 4-5 Ocak tarihlerinde CIU Arena’da gerçekleştiğini vurgulayan Kayaş, “Liselerden gelen misafir öğrencilerimiz Arena’nın ortamından çok memnun kaldılar, gençlerimize olanaklarımızı sunmaktan memnunuz” dedi.

Maç sıralaması:

Genç Kız