UKÜ’nün Ev Sahipliğinde Liselerarası Voleybol Şampiyonluk Kupası NKL’nin Oldu

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ev sahipliğinde, 2018-2019 Liselerarası Voleybol Genç (Kız-Erkek) yarıfinal ve final maçları yapıldı. Final maçında, hem genç kız hem de genç erkek kategorisinde Namık Kemal Lisesi (NKL) şampiyonluğu elde etti.

KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı bünyesinde bulunan Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından organize edilen liseler arası voleybol yarı final ve final maçları çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Genç kızlar kategorisinde oynayan NKL, Erenköy Lisesi’ni 3-0 sayı ile mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Genç erkekler kategorisinde de yine aynı şekilde NKL, Erenköyl Lisesi’ni 3-0 farkla yenerek, kupayı kazanan isim oldu. Genç kız ve genç erkekler kategorisinde zafer kazanan Namık Kemal Lisesi kupalarını, Okul Müdürü İlknur Şemi’den aldı.

CIU Arena Spor Koordinatörü Tarkan Kayaş, CIU Arena Spor Kompleksi’nde çok çekişmeli maçlar oynandığını kaydederek, seyircisi bol, heyecanlı müsabakalar yaşandığını belirtti. Yarıfinal ve final maçlarının CIU Arena’da gerçekleştiğini vurgulayan Kayaş, “Liselerden gelen misafir öğrencilerimiz Arena’nın ortamından çok memnun kaldılar, gençlerimize olanaklarımızı sunmaktan memnunuz” dedi.

Maç sıralaması ise şöyle,

Genç Kızlarda;

1. NKL
  2. Erenköy Lisesi