UKÜ’lü Yabancı Öğrenci ve Akademisyenler “Noel Kutlaması”nda Eğlendi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Kütüphane Müdürlüğü, Uluslararası Merkez ve Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından “Noel Kutlaması” yapıldı.

UKÜ Çevik Uraz Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Toycan ve Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi Müdürü Gamze Atay yer aldı.

Katılımın yoğun olduğu etkinlik, açılış duasıyla başlayarak, kısa drama gösterisi ve UKÜ Uluslararası Koro ve Dans Kulübü’nün dans, dram, koro ve şiir dinletisi gösterileriyle devam etti. UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri’nin pasta kestiği etkinlikte, katılımcılar eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Olorunfemi : “Yetimhanede Yaşayan Çocuklara Hediye Alıp, Noel Ruhu’nu Onlara Da Yaşatmak İstedik”

Düzenlenen etkinliğin amacına değinen UKÜ RTV Kulüp Başkanı Onotina Jeiva Olorunfemi, her yıl 25 Aralık'ta İsa'nın doğumunu kutladıklarını ifade ederek, “Bu yıl bütün gücümüzü birleştirmeye karar verdik. Bu yıl sattığımız biletlerden elde ettiğimiz gelirle, yetimhanede yaşayan çocuklara hediye alıp, Noel ruhunu onlara da yaşatmak istedik” dedi. Olorunfemi, bu gibi durumların sadece belirli günlerde yapılmaması gerektiğine de dikkat çekerek, “Yardımlaşma ile çoğu zorluğu ve engeli aşabileceğimize inanıyoruz” mesajını verdi.

Son güncelleme: 28-12-2017