UKÜ’lü Öğrencinin “Ben Hep O Şarkıyı Besteledim” Adlı Kitabı Yayınlandı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 4. sınıf öğrencisi Mehmet Tunay Doğdu’nun, “Ben Hep O Şarkıyı Besteledim” isimli deneme kitabı yayınlandı.

“Ben Hep O Şarkıyı Besteledim” adlı kitapta sevginin gücü ve kırılganlığı anlatılıyor. Genç kalemin sonbahar, yalnızlık, deniz ve kelebek kelimelerinden yola çıkarak kurguladığı kitapta sevginin insan hayatındaki önemine dikkat çekiliyor. Doğdu, kitabında sevgisiz yaşayan kişilerin düşünce dünyalarına ve yaşadıkları fırtınaların yıkıcılığına yer veriyor.

Mehmet Tunay Doğdu kitabı bireylerin rahatlıkla dile getiremediği duyguları ve sevgi ihtiyaçlarını açığa çıkartmak amacıyla yazdığını dile getirerek, “Umarım okuyucular kitapta kendilerinden bir parça bulur” şeklinde konuştu.

Ürün Yayınları tarafından Eylül ayında basımı yapılan kitap, birçok yayınevinde satışa sunuldu.

Son güncelleme: 15-10-2018