UKÜ’lü Akademisyen Prof. Dr. Bağırov’un Makalesi 3 dilde Yayımlandı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Eğitim Fakültesi, Resim İş Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Vüsal Bağırov, turizm faaliyetlerinin gün geçtikçe genişlediğini ve sektörün farklı iletişim yollarına yöneldiğini belirterek, çeşitli projeler ile kültürlerin tanıtımında portfolyo tasarımının önemli bir iletişim aracı olarak ortaya çıktığını açıkladı.

Prof. Dr. Vüsal Bağırov’ın, “Turizm sektörü projelerinde portfolyo tasarımının önemi” – The importance of portfolio design in the tourism sector’s projects – başlıklı makalesi Uluslararası Turizm ve Misafirperverlik Çalışmaları (International Tourism and Hospitality Studies) dergisinde yayımlandı.

Azerbaycan Turizm ve Turizm Yönetimi Üniversitesi’nin yılda iki kez çıkarmış olduğu dergide, turizm sektörünün ülke ekonomisinin ve kültürünün geliştirilmesinde oynadığı role değinen Prof. Dr. Bağırov, portfolyo tasarımının katkısı hakkında da açıklamalarda bulundu. Turizm faaliyetlerinin gün geçtikçe farklılaşarak, genişlemesinin bu sektörün farklı iletişim yollarına yöneldiğine dikkat çeken Bağırov; çeşitli projeler ile kültürlerin tanıtımı ve yaygınlaştırılmasında da portfolyo tasarımının önemli bir iletişim aracı olduğuna vurgu yaptı. Prof. Dr. Bağırov, “Bu çalışma, kültürel değerleri tanıtmak ve yönlendirmek üzerinde etkili olan çeşitli projelere odaklanmaktadır” dedi.

UKÜ Eğitim Fakültesi, Resim İş Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof Dr. Vüsal Bağırov’un makalesi Azerbaycan Türkçesi, İngilizce ve Rusça olmak üzere 3 dilde yayımlandı.

Son güncelleme: 22-02-2018