• UKU Online

UKÜ’DE TEMEL TASARIM ÖĞRENCİ SERGİSİ AÇILDI

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nde  Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen “Temel Tasarım Öğrenci Sergisi” açıldı.

“Fakülte olarak emeğimizin karşılığını aldık”

Serginin açış konuşmasını yapan UKÜ Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili  Prof. Dr. Nezih Ayıran UKÜ Rektörlüğüne verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Sergide birbirinden güzel eserler bulunduğunu belirten Ayıran, fakülte olarak emeklerinin karşılığını aldıklarını dile getirdi.

Bölümlerinde ilk yılını geçiren öğrencilerin hazırladıkları eserlerin sergilendiğini aktaran  Prof. Dr. Ayıran, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr.  Işıl İnanç Yıldırım, Gizem Caner, Roysi Ojalvo, Meltem Zehra Nevzat, Mustafa Atun, Ezgi Yavuz, Meral Taluğ, Yasemin Mesda, Jubril Atanda, Ahmet Murat Saymanler ile görev alan tüm öğrencileri tebrik ettiğini açıkladı.