UKÜ’de Öğrenciler Dans, Caz ve Şiirle Coştular

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü’ne bağlı Radyo ve Televizyon Kulübü (RTV Club) tarafından “Dans, Caz ve Şiir” dinletisi etkinliği düzenlendi.

UKÜ RTV Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Halil Nadiri, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Toycan ve Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi Müdürü Gamze Atay katıldı.

RTV Kulüp Başkanı Onotina Jeiva Olorunfemi, etkinlikte çok kültürlü bir ortam oluşturarak, bu sayede yerli ve yabancı öğrencilerin katılımıyla gösteriler gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Etkinlikte öğrenciler dans performanslarını sergilerken, hem caz türü şarkılar söyleyerek hem de şiir dinletisi yapıldı. Başkan Olorunfemi, etkinlik sırasında doyasıya eğlenen öğrencilerin kendilerini ifade etmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Onotina Jeiva Olorunfemi, “Burada amaç öğrencilerin kendilerini özgür ve rahat hissetmeleri yanı sıra hayatın ritmini yakalamalarına yardımcı olmak” dedi.

Ayrıca düzenlenen etkinlikte, UKÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Toycan’ın da doğum günü kutlamasıyla renkli görüntülere sahne oldu. Kutlama sırasında RTV Kulüp Başkanı Onotina Jeiva Olorunfemi, Prof. Dr. Mehmet Toycan'ın doğum gününü kutlayarak, kendilerini yetiştirdiği için çok mutlu olduklarını dile getirdi. UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri, Doç. Dr. Mehmet Toycan’nın doğum gününü kutlayarak, etkinliği gerçekleştiren öğrencilere teşekkür etti.

Çevik Uraz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, öğrenci ve akademisyenlerin ilgisi yoğun olurken, renkli görüntülere de sahne oldu.