UKÜ’de “Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri” Düzenleniyor

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), “Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri” kapsamında KKTC’de öğrenim gören lise son sınıf öğrencilerini ağırlıyor. UKÜ Tanıtım Ofisi tarafından organize edilen Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri, 7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek. Etkinlikler kapsamında üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine tercih edecekleri meslekler doğrultusunda bilgi verilecek.

UKÜ’lü akademisyenlerin de yer alacağı “Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri”nde, öğrencilere seçecekleri mesleklerin eğitim şartları ve kariyer olanakları hakkında açıklamalarda bulunulacak. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ne konuk olacak öğrencilerin kampüs yaşamını yerinde inceleme şansı elde edeceği etkinlikte, kampüs ortamı ve üniversite olanaklarına dair bilgi sahibi de olacaklar. Üniversite tanıtımında bölümler, bilgi işlem merkezi, haber ajansı, kütüphane, radyo-televizyon stüdyoları ve laboratuvarlar ziyaret edilecek. Tüm spor alanlarını bünyesinde barındıran ve KKTC’nin ilk entegre spor kompleksi olan UKÜ Arena’da oluşturulacak tanıtım stantlarında, öğrenciler ile akademisyenler bir araya gelme şansı yakalayıp, üniversite ve meslek alanları hakkında detaylı bilgi alacaklar.

Öğrencilerin hem UKÜ’nün akademik yaşamına hem de öğrenci ortamına yönelik izlenim edinecekleri etkinlik, düzenlenecek dans ve müzik şöleni ile son bulacak.

Son güncelleme: 07-03-2018