UKÜ’DE KIBRIS MESELESİNDE GÜNÜMÜZ MÜZAKERELERİ KONUŞULACAK

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından “Kıbrıs Meselesi ve Kıbrıs Müzakereleri” konulu konferanslar dizisinin ikincisi düzenleniyor.

Çevik Uraz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek konferanslar dizisinin ikincisi 22 Aralık  Perşembe günü saat 14.30’da başlayacak.

Uluslararası İlişkiler Bölümü  tarafından düzenlenen ikinci konferansın konusu “Kıbrıs Meselesinde Günümüz  Müzakereleri” başlığını taşıyor. Kıbrıslı Türk Müzakereci M. Ergün Olgun konferansta konuşmacı olarak yer alacak.

Kıbrıs Meselesinde Günümüz  Müzakereleri ele alınacak

Uzun yıllar Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın müsteşarlık görevini üstlenen ve eski Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu görevdeyken müzakerelere başkanlık yapan M. Ergün Olgun Kıbrıs müzakerelerinde geniş bilgi ve tecrübeye sahip. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenecek konferansta M.Ergün Olgun günümüz müzakereleri hakkında görüşlerini paylaşacak.