UKÜ’DE KIBRIS MESELESİ VE KIBRIS MÜZAKERELERİ KONUŞULACAK

Ululslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından “Kıbrıs Meselesi ve Kıbrıs Müzakereleri” konulu panel düzenlenecek.

Çevik Uraz Konferans Salonu’nda  gerçekleşecek panel, 15 Aralık  Perşembe günü saat 14.30’da başlayacak.

Söz konusu etkinlikte UKÜ, Güney Kıbrıs Rum Kesimi Devlet Başkanı Nicos Anastasiadis’in Danışmanı Katie Klerides’i ağırlayacak.

Kıbrıs Meselesi ve Kıbrıs Müzakereleri konusu ele alınacak

“Kıbrıs Meselesi” ve “Kıbrıs Müzakereleri” hakkında geniş bilgi sahibi olan ve bu süreci yakından takip eden Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Devlet Başkanı Nicos Anastasiadis’in Danışmanı ve 4. Devlet Başkanı Glafkos Klerides’in kızı Katie Klerides etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak. Düzenlenecek panelde Katie Klerides Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin Kıbrıs Sorunu ve Kıbrıs Müzakereleri’nin ne durumda olduğunu, gelişim sürecini ve gelecekteki durumunu ele alacak.