UKÜ’DE “KARİYER FUARI – FİRMA TANITIMLARI” ETKİNLİĞİ

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nde 2. Kariyer Günleri ve Fuarı kapsamında KKTC’nin en büyük spor kompleksi CIU Arena’da çok sayıda firmanın tanıtımı gerçekleştirildi.

Her bölümden öğrencinin katılımıyla gerçekleşen fuarda Telsim Vodafone, Novabank, Koopbank, İktisat Bank, Garanti Bankası, TEB, Beko, Honda ve Merit Otel gibi çok sayıda firma yer aldı. Şirket temsilcileri öğrencilere iş ve staj olanakları hakkında bilgi verdi.

“Bizde stajyer kahve yapmaz”

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde ikincisi düzenlenen Kariyer Günleri ve Fuarı kapsamındaki Firma Tanıtımları’nda tanıtım, iş ve staj imkanları hakkında öğrencilere bilgiler aktaran KKTC Telsim Vodafone İnsan Kaynakları Departmanı İşe Alım Uzmanı İnci Moreket, yaz stajı sürecinde öğrencilere özel projeler geliştirildiğini belirtti.

Staj sürelerinin Temmuz - Eylül ayları arasında olduğunu kaydeden Moreket, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Muhasebe, İşletme, Endüstri Mühendisliği, Bankacılık, Finans, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler gibi bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin KKTC Telsim Vodafone’da staj yapabileceğini söyledi. “Bizde stajyer kahve yapmaz” sloganıyla öğrencileri yetiştirip staj sonrası şirket bünyesine katma hedeflerinin olduğunu vurgulayan İnci Moreket, sekiz kişilik stajyer kadrolarının olduğunun altını çizdi.