UKÜ’de Gerçekleştirilen “Nisan Bir Konseri” Eğlenceli Dakikalara Sahne Oldu

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü’ne bağlı UKÜ Ağ Kulübü tarafından öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmelerini ve sınav haftasından önce moral depolamaları için “Nisan Bir Konseri” gerçekleştirildi.

UKÜ Ağ Kulübü Akademik Danışmanı Prof. Dr. Jim Vincent, dünyanın dört bir yanından gelen insanların UKÜ Ağ Kulübü bünyesinde bulunduğunu belirterek, öğrencilerin bireysel olarak gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini kaydetti.

Vincent, öğrencilerin iletişim kurma sürecinde çekinceler yaşadıklarına dikkat çekerek, kulüp olarak üniversitedeki öğrencilerin yeteneklerini grup etkinlikleri aracılığıyla geliştirerek, kişiler arası sağlıklı ilişkiler kurmalarına destekte bulunmayı amaçladıklarını belirtti. UKÜ’nün 109 farklı ülkeden öğrenciye sahip olduğunu da hatırlatan Vincent, amaçlarının bu kültürel çeşitliliğin birbiriyle yakınlaşmasını sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.

UKÜ Ağ Kulüp Başkanı Peter Abang, üniversitede bulunan toplulukların Nisan Bir Konseri’nde daha da yakınlaşmalarını ve eğitimlerinin yanı sıra eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla organize edildiğini aktardı. İlerleyen zamanlarda kulüp olarak birçok farklı etkinliklere imza atacaklarını da ifade eden Abang, üniversitedeki öğrencilerin çok kültürlü bir ortamda rekabet edilebilirliklerini arttırmak ve liderlik gibi benzeri becerilerini geliştirebilmelerine katkıda bulunmayı amaçladıklarını kaydetti.

UKÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişikler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencisi Mphatso Brayn Guduli ise bu tür etkinlikler sayesinde diğer öğrencilerle de tanışıp, kaynaştıklarına dikkat çekerek, çok renkli ve eğlenceli bir gün geçirdiklerini sözlerine ekledi.

Son güncelleme: 03-04-2019