UKÜ’DE COŞKULU “EVE DÖNÜŞ PARTİSİ”

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nde siyah-beyaz kıyafet konseptli “Eve Dönüş Partisi” gerçekleştirildi.

CIU Arena’da düzenlenen, siyah ve beyaz renklerde kıyafet giyme temalı etkinliğe öğrencilerin yanı sıra Rektör Prof. Dr. Halil Nadiri, Rektör Yardımcıları Doç. Dr. Ahmet Adalıer ve Doç. Dr. Serkan Abbasoğlu, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Toycan ve idari personel de katıldı.

“Eve Dönüş Partisi’nde konuşan Nadiri, UKÜ’nün her geçen yıl büyüyen, gelişen, dinamik bir üniversite haline gelen bir kurum olduğunu ifade ederek, 4 bin yeni öğrencinin kayıt yaptığı, 101 farklı ülkeden toplam sayısı 15 bini aşan öğrenci ile çok kültürlü bir ortamda eğitim sunduklarını vurguladı.

“Etkinlikler devam edecek”

Mevcut ve yeni öğrenciler için düzenlenen ve gerek KKTC’de gerek UKÜ’de ilki gerçekleştirilen partinin amacını farklı kültürlerden ve farklı ülkelerden öğrencilerin kaynaşması olarak açıklayan Rektör Prof. Dr. Nadiri, öğrencilere etkinliklerin devam edeceği müjdesini de verdi.

Söz konusu partide konuşma yapan Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Toycan ise, etkinliğin düzenlenmesinde katkı sağlayan Uluslararası Merkez ve Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi’ne teşekkür ederek tüm öğrencilerin başarılı bir yıl geçirmesini diledi.

Kokteyl, şiir dinletisi, klasik dans performansları, jazz grubu performansları ve farklı dillerdeki solo performansların yer aldığı “Eve Dönüş Partisi” pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından Picobelle Bar’da gerçekleştirilen Gece Sonrası Partisi ile devam etti.