• UKU Online

UKÜ’de Beyaz Önlük Giyme Töreni

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nde Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından beyaz önlük giyme töreni düzenleniyor.

Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 5 Mayıs Cuma saat 18.00’de gerçekleştirilecek tören Üniversite kampüsünde düzenlenecek. Yıl içinde gerçekleştirilen birçok etkinliğin yanı sıra öğrencilerine  meslek yaşantısına başlamasına öncülük eden Sağlık Bilimleri Fakültesi bu etkinlikte de öğrencileri ve velileri ile bir araya gelerek bu gururu  hep birlikte yaşamayı amaçlıyor.

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin 325 öğrencisinin sembolik olarak mesleğe ilk adımını atacağı törende, Fizyoterapi  ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik bölümlerinin yanı sıra Hemşirelik bölümü öğrencileri de beyaz önlük giyecek.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada tüm vatandaşların da bu anlamlı etkinliğe davetli olduğu belirtildi.