UKÜ’de “Amerikada Finans Eğitimi” Adlı Bilgilendirme Çalıştayı Düzenlendi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Uluslararası Merkez tarafından “Amerikada Finans Eğitimi” adlı bilgilendirme çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda konuşmacı olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Majid Hashemipour yer aldı.

Prof. Dr. Majid Hashemipour,  yazın New York’da yapılacak olan “Amerikada Finans Eğitimi”nin 2 hafta ile 3 hafta arasında sürebileceğini belirtirken, öğrencilerin finans alanında profesyonel isimlerle beraber özel sektörde çalışan kişiler ve  akademisyenler tarafından eğitim alma fırsatı yakalayacaklarını kaydetti. “Amerika’da Finans Eğitimi” adı altında düzenlenecek olan çalışmanın  iktisadi ve idari bilimler öğrencileri ile özellikle de finans ve işletme öğrencilerinin büyük fayda sağlayacağının altını çizdi.

UKÜ Çevik Uraz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerin katılımı oldukça yüksek oldu. Etkinlik,  Prof. Dr Hashemipour’un katılımcı öğrencilerin sorularını yanıtladıktan sonra son buldu.

Son güncelleme: 19-03-2018