UKÜ’de, 28. Oryantasyon Günleri Başlıyor

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi’ne (ÖGDM) bağlı Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından “ organize edilen 28’inci Oryantasyon Günleri” başlıyor.

Üniversite, 2018-2019 Akademik Yılı’nda kayıt yaptıran öğrencilerine üniversite yaşamını ve Kuzey Kıbrıs’ı tanıtmak için düzenlediği 28’inci Oryantasyon Günleri aracılığıyla aynı zamanda öğrencilerin yeni eğitim hayatlarına iyi bir motivasyonla başlamalarını da hedefliyor.

Öğrenci karşılamaları ile başlayacak olan UKÜ Oryantasyon Günleri; kültürel şehir turları, üniversite olanaklarının tanıtımı ve bilgilendirme toplantılarının yanında geniş kapsamlı, eğlenceli etkinliklerden oluşuyor.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Türkiye ve diğer ülkelerden gelen öğrencilerine kaliteli eğitim imkanı sunarak, Oryantasyon Günleri kapsamında öğrenim gördükleri ülkeyi yakından tanıma ve yaşadıkları toplum ile kaynaşmalarına olanak sunma amacı taşıyor.

Üniversiteye uyum sürecini kolaylaştırabilmek için öğrencilere kampüs gezisi, üç gün boyunca Kuzey Kıbrıs tanıtım gezileri ve bir birinden güzel etkinlikler düzenlenecek.

UKÜ Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi Müdürü Gamze Atay 2018-2019 Akademik Yılı’nın tüm yeni ve eski öğrencilere hayırlı olmasını da diledi.

Son güncelleme: 10-09-2018