UKÜ’de 10. Kıbrıs Endüstri Mühendisliği Öğrencileri Buluşması

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) bu yıl 10.’su gerçekleştirilen Kıbrıs Endüstri Mühendisliği Öğrencileri Buluşması (KEMÖB) etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Çevik Uraz Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, Türkiye’nin köklü yazılım şirketlerinden Login Yazılım’ın Çözüm Danışmanı Ahmet Savaş Göktürk, İş Geliştirme Yöneticisi Levent Sılay ile birlikte KKTC’nin önde gelen LPG sağlayıcı şirketlerinden İntergaz’ın İç Denetim ve İş Geliştirme Müdürü Arcan Ekdal konuşmacı olarak yer aldı.

Kurumsal kaynak planlamasının önemi ve gerekliliği konusunda bilgi aktarılırken, konuşmacılar meslek yaşamlarındaki deneyimlerini de öğrencilerle paylaştı.

Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte paylaşılan tecrübelerin yanı sıra kurumsal kaynak planlamasının önemi hakkında aldıkları bilgiler de meslek yaşantıları boyunca dikkat etmeleri gereken altın kural olarak öğrencilere aktarıldı.

Düzenlenen 10. Kıbrıs Endüstri Mühendisliği Öğrencileri Buluşması (KEMÖB) etkinliğinin sonunda Login Yazılım’ın Çözüm Danışmanı Ahmet Savaş Göktürk, İş Geliştirme Yöneticisi Levent Sılay ve KKTC İntergaz’ın İç Denetim ve İş Geliştirme Müdürü Arcan Ekdal’a katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.