UKÜ TRAFİK GÜVENLİĞİ AFİŞ YARIŞMASININ SÜRESİ UZATILDI

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) bünyesinde faaliyet  gösteren Grafik Tasarım Topluluğu “Graffers” tarafından düzenlenen “Ali Gargınsu Uluslararası Afiş Yarışması”nın katılım süresi uzatıldı.

Motorsiklet kazası sonucu 2014 yılında yaşama  veda eden UKÜ öğrencisi Ali Gargınsu anısına düzenlenen  “Trafik Güvenliği” temalı  “Ali Gargınsu Uluslararası Afiş Yarışması”nın süresi yoğun ilgiden dolayı 17 Şubat 2017 tarihine kadar uzatıldı.

Trafik güvenliği için farkındalık yaratmak isteyen herkese açık olan yarışmanın önceliği, yarattığı maddi ve manevi kayıplarla büyük üzüntülere neden olan trafik kazalarına dikkat çekmek ve bireyleri güvenli sürüş konusunda bilinçlendirmek.

Katılımın serbest olduğu yarışmada birinci seçilen esere başarı ödülü, ikinci seçilen esere mansiyon ve yarışma sonucu sergileme alan tüm yarışmacılara katılım belgesi verilecek.