UKÜ Tiyatro Kulübü’nün sahnelediği “Artiz Mektebi” Adlı Oyun, İzleyicileri Kahkahaya Boğdu

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü’ne bağlı Tiyatro Kulübü tarafından “Artiz Mektebi” adlı tiyatro gösterimi büyük ilgi gördü.

Müjdat Gezen’in yazdığı, komedi türündeki Artiz Mektebi oyunu, iki gün boyunca Levent Kindergarden’da sahnelendi. İzleyiciler arasında UKÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Mete Boyacı ile Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi Müdürü Gamze Atay’ın da yer aldığı tiyatro oyununda öğrencilerin de katılımı oldukça yüksek oldu.

UKÜ Tiyatro Kulübü Başkanı İsmail Mermer, hem yönetmenliğini yaptığı hem de rol aldığı oyunda, çok zorlu bir dönemden geçtiklerini, bu döneme gelene kadar çok uğraştıklarını kaydetti. Mermer, “İnsan isterse her şeyi başarabilir. Biz çok yorulduk, küçük eksiklerimiz de vardı ama başardık. Benim son oyunumdu, arkadaşlarımıza bir şeyler katabildiysem, öğretebildiysem ne mutlu bana” dedi.

UKÜ Tiyatro Kulübü üyelerinden Gökberk Kozan ise oyunun kahramanlarından biri olan Rasim Hoca rolünü canlandırdığını belirterek, bu rolün içinde kendinden çok fazla şeyler bulduğunu ifade etti. Kozan, “Kulübümüz için çok verimli bir oyun oldu. İlk defa sahneye çıkanlar, yeni üyelerimizle ve başından beri bu işe gönül veren bireyler olarak hepimiz çok uğraştık” dedi.

Ünlü Tiyatro Oyuncusu Metin Yıldız da izleyenler arasındaydı

Ünlü Tiyatro oyuncusu Metin Yıldız’ın da izleyiciler arasında yer aldığı tiyatro oyunu, izleyicileri kahkahaya boğdu. Yıldız, oyunun ne kadar eğlenceli olduğunu ve böyle yetenekli öğrencilerle birlikte sahnede olmaktan ne kadar gurur duyduğunu da ifade etti. Tiyatro gösterimi, UKÜ Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi Müdürü Gamze Atay, Ünlü Tiyatro oyuncusu Metin Yılmaz’a UKÜ adına verdiği plaket takdimiyle son buldu.

Son güncelleme: 26-12-2017