UKÜ Tiyatro Kulübü’nden Anlamlı Bağış

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Tiyatro Kulübü öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında sahneledikleri “Kaç Baba Kaç” adlı tiyatro oyunundan elde ettikleri geliri, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışta bulundu.

UKÜ Tiyatro Kulübü tarafından gerçekleştirilen bu anlamlı projede, Kulüp Başkanı ve üyelerinin yanı sıra UKÜ Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi Müdürü Gamze Atay da öğrencilerini yalnız bırakmadı. Atay, Tiyatro Kulübü öğrencilerinin kendi emekleriyle başarılı bir organizasyon düzenlediklerini belirterek, toplumsal farkındalık yaratmak ve sosyal sorumluluk bilincini geliştirmek adına gerçekleştirdikleri bu anlamlı davranış için öğrencileri tebrik etti.

Tiyatro Kulübü Başkanı Ahmet Tokmak, kulübün kurulduğu günden bu yana UKÜ’lü öğrencilere ve Kuzey Kıbrıs halkına tiyatro sevgisini aşılamanın yanında hem yurtiçi hem de yurtdışındaki toplumsal olaylara karşı duyarlı olmaya çalıştıklarını kaydetti. Kulüp olarak birçok sosyal etkinlikte yer aldıklarını belirten Tokmak, “Bu oyun için çok uzun uğraşlar verdik. Sonucunda bu tür güzel şeyler olması bizi çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.

“Kaç Baba Kaç” adlı oyunun yönetmeni Safa Olgun Atılgan, toplumsal farkındalık yaratmak ve sosyal sorumluluk bilincini artırmak adına elde ettikleri geliri Vakıf’a bağışladıklarını kaydederek, “Tiyatro Kulübü’müzün 20. yılına özel olan bu organizasyonu yapmaktan gurur duyduk” dedi.

Son güncelleme: 02-05-2019