UKÜ Tiyatro Kulübü Tarafından “Kaç Baba Kaç” Adlı Tiyatro Oyunu İzleyici ile Buluştu

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen “Kaç Baba Kaç” adlı tiyatro oyunu izleyicilere bol kahkahalı ve keyifli anlar yaşattı.

Prof. Dr. Halil Nadiri, UKÜ Tiyatro Kulübü’nün 20’inci yılını kutladığı bu dönemde daha da büyüdüğünü ve yeteneklerini geliştirdiklerini aktararak, sahnelenen oyunu büyük bir keyif ve beğeniyle izlediğini açıkladı. Oyunun mesaj verici bir nitelikte olduğunu ekleyen Prof. Dr. Nadiri, “Oyunda emeği geçen herkesi başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

“Kaç Baba Kaç ”adlı tiyatro oyunun yönetmenliğini üstlenen Safa Olgun Atılgan oyunun kendisi için önemli olduğunu belirterek, “Geçirdiğimiz bu zorlu süreçte, 20. yılımıza özel hazırladığımız bu oyunun yönetmenliğini keyifle yaptım” ifadesini kullandı. Atılgan oyunun büyük bir ilgiyle karşılandığını belirterek, hedefledikleri seyirce kitlesinin üç kat üstüne çıktıklarının altını çizdi.

UKÜ Tiyatro Kulübü Başkanı Ahmet Tokmak, UKÜ Tiyatro Kulübü’nün 20. yılına özel ve Dünya Tiyatrolar Haftası’nda oyunu seyircilerle buluşturduklarına da dikkat çekerek, “6 ay boyunca yanımızda olan, bizimle birlikte yorulan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

İletişim Fakültesi Gazetecilik öğrencisi Oğuzhan Güney ise oyunu çok beğendiğini belirtirken, “Okulun bu tür etkinlikleri desteklemesi, biz öğrenciler için sadece eğitim açısından değil entelektüel gelişimimiz açısından da fayda sağlıyor” şeklinde ifade etti.

Eğlenceli geçen tiyatro gösteriminde izleyiciler arasında UKÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Mete Boyacı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Abbasoğlu ve Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi Müdürü Gamze Atay da hazır bulundu. UKÜ Tiyatro Kulübü’nün düzenlediği Kaç Baba Kaç adlı tiyatro gösterimine UKÜ’lü öğrenci ve çalışanları yanı sıra halktan tiyatro severler de yoğun bir katılım gösterdi.

Son güncelleme: 27-03-2019