UKÜ Sürekli Eğitim Merkezi, 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde de Eğitimlerine Devam Edecek

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (UKÜSEM) çeşitli alanlardaki yeni eğitim programları ile 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi’ne hazır. UKÜSEM Müdürü Doç. Dr. Ahmet Adalıer, 2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi kurslarını başarıyla tamamladıklarını belirterek, yeni dönemde açılacak olan kurslar hakkında bilgi verdi.

UKÜSEM tarafından düzenlenen eğitim programlarının çeşitli alanlarda öğrencilere, özel sektöre, kamuya ve topluma hizmet verdiğini aktaran Doç. Dr. Adalıer, ‘Photoshop’, ‘Uygulamalı Ağ Güvenliği’, ‘Linux İleri Seviye Ağ ve Sistem Yönetimi’, ‘Bilgi Güvenliği Farkındalığı’, ‘Mobil Uygulama Geliştirme’, ‘Yabancı Dil (İngilizce, Osmanlıca, Fransızca, İspanyolca ve Yunanca)’, ‘Etkili İletişim Becerileri, ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’, ‘İlk Yardım Eğitimi’ ve ‘Eğitim Yönetiminde Kuram ve Uygulamalar’ sertifika programlarının açılacağını belirtti.

Doç. Dr. Adalıer, Merkez olarak düzenledikleri sertifika programları ile toplumun sürekli gelişim ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte bireylerin hızla değişen dünya koşullarına adapte olmalarını, yeterli donanıma sahip olmalarını ve rekabet edebilmelerine katkı sağlamayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

UKÜSEM tarafından düzenlenecek sertifika programları konusunda ayrıntılı bilgi almak isteyenler, +90 392 671 1111 (dahili 2070) numaralı telefondan veya ukusem@ciu.edu.tr elektronik posta adresinden yararlanabilirler.

Son güncelleme: 28-02-2019