UKÜ Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü Öğrencileri “Medya Planım var” Dedi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü Öğrencileri bireysel olarak hazırladıkları projelerini, Mesarya Ajans ve Meydan Kıbrıs Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci Deniz Gürgöze’ye sundular.

UKÜ Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Galip E. Erdil’in danışmanlığında verilen “Medya Planlaması” dersi kapsamında “Medya Planım Var” isimli ders projesine davetli olarak katılan Deniz Gürgöze, öğrencilerin kendi hazırladıkları sunumlarını izleyerek, değerlendirmelerde bulundu.

Yrd. Doç. Dr. Galip E. Erdil, söz konusu proje sunumlarında görsellerin ve fikirlerin karşılıklı olarak paylaşıldığını belirterek, Gürgöze’nin öğrencilerin çalışmalarını ve çıkış noktalarını beğendiğini de aktardı.

Son güncelleme: 05-02-2019