UKÜ Oryantasyon Programı Sona Erdi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi’ne bağlı Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen UKÜ Oryantasyon Günleri, Dereboyu’nda düzenlenen eğlence ile son buldu.

UKÜ Oryantasyon Günleri 1 ay sürdü

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin, Üniversite’ye yeni kayıt yaptıran öğrencilerine yönelik düzenlediği Oryantasyon Programı gerçekleştirildi. Oryantasyon Günleri kapsamında UKÜ ailesine yeni katılan öğrencilere üniversite yaşamı ve Kıbrıs hakkında tanıtıcı bilgi verilirken; düzenlenen etkinliklerle de öğrencilerin yeni eğitim dönemine iyi bir motivasyonla başlamaları sağlandı.

Öğrenci karşılamaları ile başlayan UKÜ Oryantasyon Günleri; 1 ay boyunca öğrencilerine keyifli anlar yaşattı. Öğrenciler, üniversite öğretim görevlileri tarafından etkinlik süresince bilgilendirilerek; kültürel şehir turlarına da katıldılar. Düzenlenen gezi turlarında,  Başkent Lefkoşa, Girne ve Gazimağusa şehir turları gerçekleştirildi.

Öğrencilerin üniversite yaşamlarına iyi bir motivasyonla başlamalarını sağlamak amacıyla tanıtım gezilerinin yanı sıra geniş çaplı etkinlikler de organize edildi. Program kapsamında öğrenciler ile öğretim kadrosunu tanıştırmak ve kaynaştırmak amacıyla Hoş Geldin Kokteyli düzenlendi. Etkinliklere dahil olarak Kıbrıs Gecesi ve Sinema Gecesi gibi aktiviteler yapılarak, son gün, kapanış etkinliği olarak Dereboyu’nda gerçekleştirilen eğlence yer aldı.