UKÜ Öğrencisi Muzaffer Aksoy, “Bana Bir Soygun Yaz 2” Filminde Rol Aldı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi UKÜ İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon Bölüm Öğrencisi Muzaffer Aksoy, çekimleri İstanbul ve Kıbrıs’ta tamamlanan, yönetmen koltuğunda Murat Toktamışoğlu’nun oturduğu komedi, aksiyon türünde olan “Bana Bir Soygun Yaz 2” filminde rol aldı.

UKÜ İletişim Fakültesi Öğrencisi Muzaffer Aksoy, Şafak Sezer, Hasan Elmas, Umut Oğuz, Çetin Altay, Melda Arat, Gülhan Tekin ile birlikte aynı karede yer aldı. Muzaffer Aksoy, daha önceden bir kaç projede figüran olarak yer aldığını belirterek, UKÜ Tiyatro Kulübü’nde aktif olarak yıllarca oyunculuk yaptığına dikkat çekti. Afrikalı zengin bir iş adamını oynayan Aksoy, yönetmenin kendisine uygun bir rol verdiğini dile getirerek, oyunculardan ve set ekibinden güzel tepkiler almanın mutluluğu içinde olduğunu ifade etti.

Senaryoyu ilk gördüğü an heyecanının arttığını dile getiren Aksoy, prova esnasında Gülhan Tekin ve Çetin Altay'ın motivasyonları sayesinde heyecanını aşarak, elinden geleni yapmaya çalıştığını sözlerine ekledi. Değerli oyuncularla tanışmanın ve aynı sahneyi paylaşmanın inanılmaz bir deneyim olduğunu aktaran Aksoy, “Şubatta mezun olacağım ve bu sektöre doğru ilerlemeyi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Çeto ve Sülo adlı iki arkadaşın talihsiz olaylar sonucu Kıbrıs’a gelip, Kasap Tercan ile tanışmalarından sonra sade yaşantılarının yerine kendilerini çıkılması zor, aksiyon ve sürprizlerle dolu bir maceranın içinde buldukları “Bana Bir Soygun Yaz 2” adlı film, 14 Aralık’ta vizyona girdi.

Son güncelleme: 27-12-2018