• UKU Online

UKÜ ÖĞRENCİLERİNE TÜRK EKONOMİ BANKASI (TEB)’NDAN ÖZEL EĞİTİM KREDİSİ

TEB Bankası

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ile Türk Ekonomi Bankası arasında, UKÜ öğrencilerine özel eğitim kredisi sağlanması amacı ile bir işbirliği protokolü imzalandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü finansal kurumlarından olan Türk Ekonomi Bankası ile UKÜ olarak böylesine anlamlı bir protokolü imzalamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

“Tüm Öğrencilerimiz özel eğitim kredisinden yararlanabilecek”

Söz konusu protokol ile T.C. ve KKTC vatandaşı UKÜ öğrencilerinin, eğitim ücretleri yanı sıra, üniversitede konaklama ve diğer hizmetlerle ilgili ödemeleri için de özel eğitim kredisine başvurabilecek.

Rektörlük’ten verilen bilgiye göre konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerin UKÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü, UKÜ Muhasebe Müdürlüğü veya Türk Ekonomi Bankası şubelerine başvurmaları gerekiyor.

Öğrenci Beyannamesi Öğrenci Beyannamesi
Şahsi Başvuru Formu Veli Başvuru Formu