UKÜ Öğrencilerine T.C. Ziraat Bankası’ndan Özel Eğitim Kredisi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ile T.C.  Ziraat Bankası arsında, UKÜ öğrencilerine, özel eğitim kredisi sağlanması amacı ile bir işbirliği protokolü imzalandı

Konuyla ilgili açıklama yapan UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü finansal kurumlarından olan T.C.Ziraat Bankası ile UKÜ olarak böylesine anlamlı bir protokolü imzalamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Rektör Nadiri, söz konusu protokol ile T.C. ve KKTC vatandaşı UKÜ öğrencilerinin, eğitim ücretleri yanı sıra, üniversitede konaklama ve diğer hizmetlerle ilgili ödemeleri için de özel eğitim kredisine başvurabileceklerini aktardı. Prof. Dr. Halil Nadiri, bu protokol sayesinde UKÜ’de uluslararası standartlarda eğitim almak isteyen öğrencilere önemli bir fırsat sunulduğunu ifade etti.

Prof. Dr.Halil Nadiri son olarak, “Özellikle UKÜ öğrencilerine önemli bir fayda sağlayacak olan bu protokolün her iki kurama da hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

“İki kurum arasındaki işbirliği artarak devam edecektir.”

T.C. Ziraat Bankası KKTC Ülke Yöneticisi Serdar Eldemir ise, KKTC’nin ve bölgenin en önemli yüksek eğitim kurumlarından olan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Eldemir, “İşbirliğimizin artarak devam etmesini ve bu protokolün UKÜ’ye ve T.C. Ziraat Bankası’na hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Rektörlük’ten verilen bilgiye göre konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerin UKÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü, UKÜ Muhasebe Müdürlüğü veya T.C.  Ziraat Bankası şubelerine başvurmaları gerekiyor.

Öğrenci Beyannamesi Öğrenci Beyannamesi
Şahsi Başvuru Formu Veli Başvuru Formu