UKÜ Öğrencileri 28’inci Oryantasyon Günleri ile Hem Öğreniyor Hem de Eğleniyor

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi’ne (ÖGDM) bağlı Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “28’inci Oryantasyon Günleri” çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

2018-2019 Akademik yılı öğrenci karşılaması ile başlayan Oryantasyon Programı, “Açık Hava Sinema Gecesi” ve “Karaoke Gecesi” ile devam etti. Etkinlikler öğrencilerin yoğun ilgi ve katılımı ile üniversite kampüsünde gerçekleşti.

2018-2019 Akademik Yılı’nda kayıt yaptıran öğrencilerine üniversite yaşamını ve Kuzey Kıbrıs’ı tanıtmak için düzenlenen 28’inci Oryantasyon Günleri ile üniversite öğrencilerinin yeni eğitim hayatlarına iyi bir motivasyonla başlamalarını hedefliyor.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi 28’inci Oryantasyon Günleri ile Türkiye ve diğer ülkelerden gelen öğrencilerin üniversiteye uyum süreçlerini kolaylaştırmak için kampüs gezisi, Kuzey Kıbrıs tanıtım gezileri, şehir turları ve bir birinden güzel etkinlikleriyle öğrencilerine hoşgeldin diyor.

Son güncelleme: 01-10-2018