UKÜ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME VE BURS SIRALAMA SINAVI 6 HAZİRAN’DA

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nin KKTC liselerinden geçmiş yıllarda mezun olmuş veya 2016-2017 öğretim yılında mezun olacak KKTC ve TC vatandaşı öğrencilere yönelik Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı 6 Haziran’da yapılacak.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı’nda başarılı olan öğrenciler yüzde 100, yüzde 75 ve yüzde 50 burs alma hakkı kazanacak.

Sınav 6 Haziran Salı günü saat 10.00 – 12.30 saatleri arasında UKÜ Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

Başvuru için gerekli belgeler

Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı’na katılacak KKTC vatandaşı aday öğrencilerden istenen belgeler; KKTC kimlik kartı fotokopisi ve iki adet vesikalık fotoğraf; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler için istenen belgeler ise KKTC Lisesi’nde okuyor veya mezun olduğuna dair belge, TC nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf olarak belirlendi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi KKTC Tanıtım Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre sınava katılacak adaylar 671 11 11 numaralı telefondan (2073 ve 2048 dâhili hatlar) veya kktctanitim@ciu.edu.tr, www.ciu.edu.tr  internet adreslerinden daha ayrıntılı bilgi alabilecek.