UKÜ Kütüphanesinde Öğrencilere Çay ve Çorba Servisi Yapıldı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Kütüphane Müdürlüğü ve Kütüphane Kulübü öğrencileri tarafından final haftası nedeniyle öğrencilerin kendilerini evlerinde hissetmesi için çay ve çorba servisi yapıldı.

Kütüphane Müdürü ve Kütüphane Kulübü Danışmanı Gülten Sala Lay, vize ve final haftasında kütüphane olarak 7/24 açık olmaları nedeniyle öğrencilere çay ve çorba ikramı yapıldığını belirtti. Gülten Sala Lay, bu uygulamayı 3 yıldır sürdürdüklerini aktararak, vize ve final haftasında kütüphanenin 24 saat açık olması nedeniyle öğrencilerin kütüphane kullanımına teşvik edilmelerini sağlamaya çalıştıklarını kaydetti. Vize ve finallerin zor geçtiğini aktaran Gülten Sala Lay, "Bu süreç içerisinde öğrencilerimiz kendilerini evlerinde hissetmesi için çay ve çorba servisi vermekteyiz" dedi.

UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Abbasoğlu da sınav haftasında kütüphaneyi ziyaret ederek, öğrencilere başarılar dilediler. Öğrencilerin motivasyonunu sağlamak için ellerinden gelen katkıyı koymaya hazır olduklarını aktaran Rektör Prof. Dr. Nadiri, öğrencilerle tek tek ilgilenerek, iyi dileklerini iletti.

UKÜ Kütüphane Kulübü Başkanı Doğukan Ede, kendilerini çok mutlu hissettiklerini belirterek, üniversitedeki mevcut imkanlardan faydalanmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Kulüp Başkanı Doğukan Ede, her üniversitede yöneticiler ile bire bir iletişimde bulunmanın mümkün olmadığını dile getirerek, UKÜ’deki bu aile yapısından memnun olduklarını da sözlerine ekledi.

Son güncelleme: 15-01-2018