UKÜ, Knorr Demo Şefi Ve Müdürü Ergin Erol’u Ağırladı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından “Gastronomi Sektöründeki Gelişmeler” adlı seminer düzenledi.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Orhan Uludağ, Gastronomi, Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi ve Koordinatörü Esat Kastambollu’nun hazır bulunduğu seminerde, Knorr Demo Şefi ve Müdürü Ergin Erol konuşmacı olarak yer aldı.

Knorr Demo Şefi ve Müdürü Ergin Erol, yolun başında olan meslektaşlarla bir arada bulunmaktan keyif duyduğunu belirterek, tecrübeleri ve mesleki deneyimleriyle ilgili öğrencileri bilgilendirmek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini kaydetti. Ergin Erol, 17 yıldır Türkiye’de bütün illerde kafe, restoran, otel, yemek firmaları ve kurum mutfakları gibi noktalarda ürünlerinin tanıtımını yaptığını belirtirken, sektörle ilgili fuarlarda ve yarışmalarda şirket olarak ana sponsor olduklarını aktardı.

UKÜ Çevik Uraz Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde Ergin Erol, öğrencilerin düşünceleri ile kariyer planlarını dinleyerek, sektörde yaşanan artı ve eksiler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Knorr Demo Şefi ve Müdürü Erol, öğrencilerin soru sormalarının mesleğe olan duyarlılıkları ile eş değer olduğunu gösterdiğini ve farkındalıklarının oluşması anlamına geldiğini ifade etti.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi ve Koordinatörü Esat Kastambollu, etkinliğin temel amacının bölüm öğrencilerini sektör hakkında bilgilendirmek olduğunu kaydetti. Kastambollu, etkinlikte öğrencilerin Kuzey Kıbrıs’taki mekanların eksikliklerinin giderilmesi ve Kıbrıs mutfağının tanıtımının nasıl daha iyi yapılabileceği konularında da fikir alışverişinde bulunulduğunu vurguladı.

Son güncelleme: 05-01-2018