UKÜ HAYVANSEVERLER VE FENERBAHÇE KULÜPLERİNDEN BARINAK ZİYARETİ

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Hayvanseverler Kulübü ile Fenerbahçe Kulübü Gönyeli Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti.

Hayvanseverler Kulübü Başkanı, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Eda Zeybel, ayda iki kez Kulüp ve gönüllüler tarafından rutin ziyaret düzenlendiğini ve  bu etkinliklerden ikincisi olan Gönyeli Barınağı ziyaretine UKÜ Fenerbahçe Kulübü ve Altın Patiler Derneği’nin de katkı koyduğunu belirtti. Eda Zeybel, Barınak ziyaretinde buradaki hayvanların mama kaplarını yıkadıklarını, yuvalarını temizlediklerini ve hayvanlara iç ve dış parazitleri için ilaçlama yaptıklarını söyledi. Başkan Zeybel, UKÜ Fenerbahçe Kulübü ve Altın Patiler Derneği’nin katkıları sayesinde Gönyeli Hayvan Barınağı için mama desteğinde bulunduklarını da ifade etti.

Diğer yandan, Eda Zeybel, barınaktan Husky cinsi bir köpek yavrusunu alarak veterinere götürdüklerini, orada gerekli aşılarını ve bakımını yaptıklarını, ardından yavru köpeği sahiplendirdiklerini açıkladı. UKÜ Hayvanseverler Kulübü Başkanı Zeybel, masrafları karşılayan Altın Patiler Derneği’ne teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.