UKÜ HAYVANSEVERLER KULÜBÜ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Hayvanseverler Kulübü tarafından ''Barınak Ziyareti'' etkinliği gerçekleştirildi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hayvanseverler Kulübü Başkanı, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Eda Zeybel, bu etkinliklerin başlangıç noktası olarak Lefkoşa Barınağı’nı seçtiklerini dile getirdi.

Eda Zeybel, ayda iki kez kulüp ve gönüllüler tarafından rutin olarak düzenlenecek bu etkinliklerden ilki Lefkoşa Barınağı ziyareti kapsamında yapılanları anlattı. Zeybel, Barınak’ta hayvanlar için alan temizliğinin yapılması, mama kaplarının yıkanması, yuvaların temizlenmesi ve hayvanlara iç ve dış parazitleri için ilaçlama yapılması gibi yaşam koşullarının iyileşmesi adına bazı materyaller sağladıklarını aktardı.

Bir sonraki etkinlik Gönyeli Barınağı

Hayvanseverler Kulübü Başkanı ve Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Eda Zeybel, Lefkoşa Hayvan Barınağı için ayrıca mama desteğinde bulunduklarını, oyuncak ve battaniye bağışı yaptıklarını ve oradaki hayvanların  yuvalanmaları için fotoğraflar ile ilan oluşturarak  sahiplendirilmelerini sağladıklarını aktardı. Zeybel, UKÜ Hayvanseverler Kulübü olarak bir sonraki etkinliklerinin Gönyeli Barınağı olacağını da sözlerine ekledi.