UKÜ DANS KULÜBÜ DANS FESTİVALİ’NDE SAHNE ALDI

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Dans Kulübü Salamis Bay Conti Hotel’de düzenlenen Dans Festivali’nde sahne aldı. Etkinlikte Hip Hop, Latin ve Heels ekibi olarak sahne aldıklarını söyleyen UKÜ Dans Kulübü Başkanı, İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Ezgi Can, Salamis Dans Festivali’nin uluslararası bir organizasyon olduğunu belirtti. Ezgi Can söz konusu etkinlikte yer almanın Dans Kulübü olarak kendilerini hedeflerine daha da yaklaştırdığının altını çizdi.

Dans için yaş bir engel değildir

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Dans Kulübü Başkanı Ezgi Can, Salamis Bay Conti Dans Festivali etkinliği sayesinde hem eğlendiklerini, hem öğrenirken öğrettiklerini, yaşlısından gencine katılan herkes ile gönüllerince dans ettiklerini söyledi.

Yeni projeler ile UKÜ Dans Kulübü’nü büyüteceklerini belirten Can, “Kendinize inandığınız ve istediğiniz sürece herşey mümkün. Dans için yaş asla bir engel değildir.” dedi. Dans Kulübü üyelerinden örnekler veren İngilizce Öğretmenliği, Kulüp Başkanı Ezgi Can hayatında ilk defa dans eden veya sahneye çıkan arkadaşları olduğunu ve bunun da gururunu yaşadıklarını söyledi.