UKÜ ÇALIŞANLARI YENİ YILA “MERHABA” DEDİ

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) akademik ve idari personeli “Yeni Yıla Merhaba” şenlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte 2017’nin gelişini kutladı.

Picobelle Bar’da gerçekleşen yılbaşı kokteyline, UKÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mete Boyacı, Rektör Prof. Dr. Halil Nadiri, Rektör Yardımcıları Doç. Dr. Ahmet Adalıer ve Doç. Dr. Serkan Abbasoğlu, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Toycan, Genel Sekreter Doç. Dr. Erbuğ Çelebi ile akademik ve idari personel katıldı.

Yeni yıl kokteylinde kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Halil Nadiri, 2017’nin sağlık, huzur, mutluluk ve barış dolu bir yıl olmasını temenni ettiğini söyledi. Nadiri, UKÜ personeline ayrıca yıl boyunca göstermiş oldukları özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti. UKÜ’nün her geçen yıl büyüyen, gelişen ve dinamik bir üniversite haline gelen bir kurum olduğunu ifade eden Halil Nadiri, bu özveri sayesinde daha güzel başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi. Prof. Dr. Halil Nadiri konuşmasının sonunda tüm UKÜ ailesinin yeni yılını kutladı.

Kokteylde canlı DJ performansı eşliğinde eğlenen UKÜ akademik ve idari personeli 2017 yılını büyük bir motivasyon ile karşıladı.